Verzending & levering


Click & Collect

Volgens de richtlijnen van de overheid bieden wij de mogelijkheid via Click & Collect uw producten in onze stores af te halen. U kunt op een productpagina kiezen voor de optie 'Afhalen in Douglas store'. Minimaal 4 uur na het plaatsen van uw productreservering kunt u het product op het aangegeven tijdvak afhalen in de door u gekozen store. Meer informatie omtrent Click & Collect kunt u vinden op deze pagina.

Afhalen bij een DHL ServicePoint

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in een van onze Douglas stores of bij één van de vele DHL ServicePoints. Voor DHL ServicePoints geldt dat uw bestelling 7 dagen voor u bewaard blijft. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag terug. Let op! Neem voor het afhalen van uw bestelling altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Zelf uw aflevermoment kiezen

Het is tevens mogelijk om zelf het gewenste aflevermoment te kiezen. Dit kan tot zeven dagen vooruit, waarbij u kunt kiezen voor levering overdag (9:00 - 14:00 of 15:00 - 18:00), afhankelijk van uw postcodegebied of avondlevering (17:30 - 21:30). De keuze voor een aflevermoment kunt u selecteren in stap 2 van het bestelproces, nadat u uw gewenste afleveradres heeft aangegeven. Voor leveringen in België is het kiezen van een aflevermoment niet mogelijk.

Same Day Delivery (vandaag in huis)

Wilt u uw favoriete beautyproducten bestellen en deze dezelfde dag nog ontvangen? Dat kan! Als uw afleveradres zich in het postcodegebied bevindt waarvoor deze levering mogelijk is, dan kunt u van maandag t/m vrijdag profiteren van Same Day Delivery. Plaats uw bestelling vóór 11:00 uur en selecteer de afleveroptie ‘Same Day Delivery’. Uw pakket zal dezelfde avond worden verzonden en bezorgd door Red Je Pakketje. De kosten voor deze aflevermethode zijn €3,95.

Voorwaarden

Same Day Delivery is enkel mogelijk voor bestellingen met een afleveradres in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het aflevermoment is tussen 18:00 en 22:00. Same Day Delivery is niet mogelijk op zaterdag, zondag en op feestdagen. Het is niet mogelijk om een Same Day Delivery bestelling bij een DHL Service Point of in een Douglas Store af te laten leveren.