Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek de wereld van Tom Ford

Tom Ford is een van de meest bejubelde Amerikaanse ontwerpers van zijn tijd. Hij lanceerde het merk TOM FORD in 2005 met een missie om moderne luxe te herdefiniëren. TOM FORD, dat mode, accessoires, en cosmetica aanbiedt, staat synoniem voor sexy, tijdloze elegantie, hoogwaardige materialen en vakmanschap met uitmuntende persoonlijke service.

OVER TOM FORD BEAUTY

Tom Ford's visie op moderne glamour

TOM FORD BEAUTY bestaat uit verleidelijke cosmetica collecties, huidverzorging en geuren, gevormd met Tom Ford's uitgesproken visie op moderne glamour en vervaardigd met kwaliteit en luxe.

Deze decadente, unieke geuren zijn door Tom Ford op meesterlijke wijze ontworpen om alle genders aan te spreken en zijn samengesteld uit luxueuze en kostbare ingrediënten.

Laat je meevoeren met Tom Ford

ONTDEK ALLE GEUREN

Oud Minérale

Een verfrissende oceanische mineraliteit

Een golf van rokerig hout omarmt sensuele, huidvasthoudende muskus voor een contrastrijke fusie van elementen.

Ontdek nu

Café Rose

Een oneerbiedige sensualiteit

Een verfijnde rozengeur met een onverwachte donkere koffie essence. Café Rose versmelt de noten van Bulgaarse, Turkse roos en Ylang-Ylang met donkere koffienoten. 

Ontdek nu

Noir Extrême

Warme specerijen en citrus

TOM FORD NOIR EXTREME roept de decadente persoonlijke verlangens op van de verfijnde Noir man.

Ontdek nu

Ombre Leather

De belichaming van sensualiteit

De ongebreidelde sensualiteit van het Amerikaanse westen.

Ontdek nu

Black Orchid

Verleidelijk, elegant en luxueus

De inspiratie voor Black Orchid komt van Tom Fords aantrekkingskracht voor het onbereikbare en, in het bijzonder, zijn fascinatie voor het vinden van de ongrijpbare zwarte orchidee.

Ontdek nu

Costa Azzurra

Geuren met een transporterende kracht

Een ontsnapping naar de heerlijkheid en luxe van de Middellandse Zee.

Ontdek nu

Oud Wood

Baad in luxe

Een baanbrekende samenstelling van exotische houtsoorten en specerijen.

Ontdek nu

Soleil Collection

Geïnspireerd door de zon

In al zijn facetten: van het fonkelende effect van zonnestralen op verse sneeuw tot een opulente, gouden zon die over privé-eilanden schijnt.

Ontdek nu

TOM FORD

(73)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Tom Ford

Thomas Carlyle Ford, beter bekend als Tom Ford, is een Amerikaanse modeontwerper en filmmaker. Na gewerkt te hebben voor grote merken, zoals Gucci en Yves Saint Laurent, richtte Tom in 2006 zijn eigen gelijknamige modemerk op. Het luxueuze merk verkoopt de mooiste kleding en accessoires, maar ook beautyproducten. In het uitgebreide assortiment van Douglas vind je verschillende beautyproducten van Tom Ford; van lekkere parfums en eau de toilette tot diverse lichaamssprays of geursets. Ontdek het volledige assortiment en vind een product dat bij je past!

Kenmerkende producten van Tom Ford

Tom Ford is niet zomaar een naam in de wereld van luxe; het is een garantie voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor zijn modieuze kledinglijn, maar zeker ook voor zijn beauty- en geurcollectie. Het merk staat dan ook erg bekend om de exclusieve parfums en eau de toilettes. Een Tom Ford luchtje staat synoniem voor elegantie, iets wat je bij elke gelegenheid draagt en waarmee je altijd een statement maakt. Of je nu valt voor de verleidelijke aroma's van zijn parfums, of de frisheid van een Tom Ford eau de toilette zoekt – Douglas heeft een uitgebreid assortiment dat bij elke stijl past. Van de sensuele Black Orchid tot de frisse Neroli Portofino, elk Tom Ford geur is een kunstwerk, zorgvuldig samengesteld met de meest verfijnde ingrediënten. Over elk detail is nagedacht, van de verpakking tot de unieke geuren die een onuitwisbare indruk achterlaten. Laat je verleiden door de heerlijke geuren van Tom Ford en vind de geur die jouw persoonlijkheid het beste weerspiegelt.

Tom Ford Signature en Private Blend Fragrances

Bij Douglas wordt onderscheid gemaakt tussen twee uitzonderlijke geurlijnen van Tom Ford: de Signature reeks en de exclusieve Private Blend collectie. De Signature geuren, zoals de beroemde Black Orchid en de onweerstaanbare Velvet Orchid, bieden toegankelijke luxe en zijn het perfecte begin voor iedereen die de wereld van Tom Ford wil betreden. Deze geuren zijn ontworpen om te betoveren en te charmeren, met elke spray. De Private Blend collectie is een procuctlijn waar hij zonder beperkingen experimenteert met de meest zeldzame, kostbare en ongewone ingrediënten. Dit resulteert in unieke, gewaagde geuren die bedoeld zijn voor de ware parfumkenner. Of je nu de voorkeur geeft aan de frisse noten van een Tom Ford eau de toilette uit de Private Blend collectie of de diepe, verleidelijke aroma's van een Tom Ford geur uit de Signature lijn, Douglas biedt de perfecte selectie voor iedere liefhebber van luxe geuren.

De mooiste producten van Tom Ford vind je bij Douglas

Met een paar klikken kun je jouw favoriete Tom Ford geur in huis halen, of kom langs in een van onze filialen om de verschillende geuren te ervaren en persoonlijk advies te krijgen van onze experts. Of je nu op zoek bent naar de subtiele verfijning van een Tom Ford eau de toilette of de diepe, verleidelijke complexiteit van een Tom Ford parfum, bij Douglas vind je gegarandeerd een geur die je hart sneller doet kloppen. Koop de producten van Tom Ford snel in onze webshop en profiteer van leuke extra’s. Zo wordt je bestelling vaak de volgende dag al bij je bezorgd en krijg je twee verrassende samples cadeau. Scoor snel jouw favoriete producten bij Douglas!