Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Rituals

Ontdek Rituals

GELUK IS TE VINDEN IN DE KLEINE MOMENTEN

Ze zijn overal te vinden, elke dag weer. Maar door onze drukke levens zien we kleine geluksmomenten vaak over het hoofd. Bij Rituals geloven we dat stilstaan bij de kleine dingen in het leven zal bijdragen aan een gelukkiger en voldaan gevoel. Met behulp van makkelijke routines en kleine gewoontes hopen we een beetje meer positiviteit, rust en geluk in je dagelijkse leven te brengen.

Rituals bestsellers

Bodycrèmes

Zorg voor een gehydrateerde huid en breng na iedere douchebeurt een rijke bodycrème aan. Een absolute droom voor de huid.

Ontdek nu

Doucheschuim

Verzorg en voed je huid met luxe foaming shower gels. Geschikt voor verschillende huidtypes, zelfs de zeer gevoelige.

Ontdek nu

Geurstokjes

Stimuleer de sfeer in je bad-, woon- en slaapkamer met luxeuze geurstokjes. Verkrijgbaar in verschillende maten én als navulling.

Ontdek nu

Sets

Zoek de perfecte cadeaus voor de speciale mensen in je leven. De innovatieve origami giftsets zijn prachtig verpakt in een luxe bewaarbox.

Ontdek nu

Boosters

Van verstevigende tot hydraterende natuurlijke boosters. Geef je huid een kicktstart met ingrediënten zoals hyaluronzuur en bakuchiol.

Ontdek nu

Navullingen

Help de planeet en bespaar zelf geld met de uitgebreide selectie duurzame refills. Verminderen, hergebruiken, recyclen.

Ontdek nu

Rituals

(161)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Rituals

Hoe zien jouw alledaagse routines eruit? Je handen wassen, je gezicht verzorgen of je lichaam inzepen onder de douche: het gebeurt vaak op de automatische piloot. Rituals helpt je om deze momenten bewust te beleven én er met aandacht van te genieten. Geef jezelf net dat beetje extra. Gebruik na een schuimende douchegel bijvoorbeeld een hydraterende bodybutter. Of neem een luxueuze handcrème mee in je tas en verzorg jezelf onderweg. Ontdek de wereld van Rituals en ervaar het zelf.

Verwen een ander met een Rituals-pakket

Het is belangrijk om jezelf eens in de zoveel tijd te verwennen met Rituals-producten, maar soms is het nóg leuker om ze cadeau te doen aan jouw dierbaren. Kies een lijn die bij diegene past en stel zelf een mooie set samen. Ben je niet zo creatief? Dan kun je ook een kant-en-klaar Rituals-pakket kopen. De luxueuze verpakking maakt jouw geschenk compleet. Je vriend, moeder of oma gaat er ongetwijfeld blij mee zijn.

Rituals online kopen

Heb jij jouw oog laten vallen op een of meerdere Rituals-producten? Goed nieuws: je kunt alles eenvoudig online kopen bij Douglas. Binnen een paar muisklikken is jouw bestelling geplaatst. Daarna gaan wij aan de slag om je pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Ook krijg je nog twee verrassende samples van ons toegestuurd. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty. Mocht je liever in een van onze winkels willen shoppen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze professionals staan iedere dag voor je klaar. Je bent van harte welkom!