Anti-aging revolutie

DERMACOSMETICS

Wist u dat suiker de nummer 1 beauty-killer is? De producten van DERMACOSMETICS bevatten wonderingrediënt L-Carnosine om de versuikering van de huid en het verouderingsproces van de huid tegen te gaan.

Image alt tag

L-Carnosine

Versuikering van de huid

De L-Carnosine Anti-A.G.E. Crème van DERMACOSMETICS gaat rimpels effectief tegen door versuikering van cellen te vertragen. Voor een soepele huid en een jeugdige uitstraling.

Image alt tag

Intensieve verzorging

Gezichtsserums

Ontdek de gezichtsserums van Dermacosmetics en kies uw favoriet - voor een egale en stralende teint.

Glow Power Serum

Ontdek het Glow Power Serum van Dermacosmetics met vitamine C en hyaluronzuur. Het serum hydrateert intensief, bestrijdt oxidatieve stress en egaliseert de teint.

1 / 4
Calming Power Serum

Ontdek het Calming Power Serum van Dermacosmetics met groene thee-extract en diep werkende hyaluronzuur die de geïrriteerde, gestresste huid weer in balans brengt. Het zorgt bovendien voor langdurige hydratatie.

2 / 4
Lifting Power Serum

Het Lifting Power Serum van Dermacosmetics bevat retinol en diep werkende hyaluronzuur die de huid verzacht, intensief hydrateert en lijntjes en rimpels vermindert. 

3 / 4
Firming Power Serum

Het Firming Power Serum stimuleert de celregeneratie. Het diep werkende hyaluronzuur bevordert de huidvernieuwing en egaliseert de teint. Bovendien wordt de huid intensief gehydrateerd.

4 / 4