Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

BIG, BOLD & SEXY, dat is BUXOM.

We gaan er helemaal voor, altijd. Nooit subtiel of verlegen, we leven maximaal en houden ons niet in. We houden van gedurfde make-up en een statement maken. Beauty moet vooral leuk zijn en niet te serieus worden genomen.

Musthaves van Buxom

Plump Shot Collagen-Infused Serum Gloss

Zie en voel meteen resultaat met dit transparante, zacht glanzende lipserum met een krachtige tinteling dat zorgt voor zichtbaar volume op de lippen.

Ontdek nu

FULL-ON™ PLUMPING LIP POLISH GLOSS

Deze populaireplumpinglipgloss laat een onweerstaanbare glans en een verfrissend, tintelend gevoel achter op jouw lippen.

Ontdek nu

POWER-FULL PLUMP LIP BALM

Deze sensationele, zichtbaar plumpende lipbalsem is verkrijgbaar in onze best-sellingshade Big O. De balsem glijdt soepel over de lippen en geeft ze een comfortabele, superzachte feel.

Ontdek nu

FULL FORCE™ PLUMPING LIPSTICK

Deze fenomenale lipstick omhult jouw lippen in een langhoudende, stralende kleur en een aangename tinteling.

Ontdek nu

LASH VOLUMIZING & XTROVERT™ MASCARA

Mascara’s voor zichtbaar vollere, gelifte, ultrazwarte wimpers, zonder klontjes. Voor een dramatische look en/of wimpers dat lijken op extensions.

Ontdek nu

THE DOLLY COLLECTION

Geïnspireerd door Buxom’s #1 babe, Dolly. Inclusief 2 oogschaduw palletten met verschillende kleuren en finishes en een plumping lip cream en polish voor een onweerstaanbare finishing touch.

Ontdek nu

BUXOM

(26)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Buxom: beauty & meer

Uitdagend en explosief. Buxom is een gewaagd make-up merk voor mensen die een statement willen maken. Buxom is er zowel voor je ogen als voor je lippen. Zeker wanneer je deze wilt en durft te voorzien van opvallende kleuren. Bekijk bijvoorbeeld eens de 90's Nude Lipstick Collection van Buxom. Daarnaast is de populaire lip scrub ook niet meer weg te denken uit het assortiment. Buxom is niet alleen spraakmakend, maar ook goed betaalbaar. Kortom, het bekijken waard.

Buxom Cosmetics in Nederland verkrijgbaar bij Douglas

Zin om op te vallen? Dat doe je met Buxom make-up. Het aanbod is breed en uiteenlopend. Jouw wensen kunnen dus gerealiseerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bestel Buxom eenvoudig in onze webshop en ontvang jouw producten gratis. Je kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels. Daar helpen onze experts je met tips en tricks.